Welkom op de webshop van Vegio.

 

Mijn naam is Veronique en 15 jaar geleden hebben wij onze eerste galgo geadopteerd. Ik had meteen het galgovirus te pakken. In de jaren die volgden hebben we 13 galgo's, 1 greyhound en 2 kleinere hondjes geadopteerd. Daardoor is Vegio ontstaan, want ik had net zoals velen het probleem om aangepaste hondenkledij te vinden voor mijn geadopteerde windhonden. Door Vegio mogelijk te maken voor het bredere publiek wil ik zo andere mensen helpen om de geschikte hondenkledij te vinden. 

 

De naam Vegio: Ve van Veronique 

                           Gio van mijn overleden galgo

 

Met Vegio zetten wij ons ook in om verschillende hulporganisaties te steunen, door het maken van jassen, halsbanden en tuigjes.

 

In de webshop vindt u verschillende producten. Geen geschikt product gevonden? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen naar de geschikte oplossing!

Daarnaast hebben we ook een winkel waar een grote stock met verschillende kleuren en modellen aanwezig is. Vindt u in de winkel niet de juiste maat of wenst u een andere kleur dan maken we  op de juiste maat en kleur volledig naar u wensen. U kan ook terecht in de winkel om uw hond op te meten. Klik hier voor het adres van de winkel.

 

Tot snel!

Veronique